Şişli'de feci şekilde can veren Rus modelin son görüntülerine tv100 ulaştı

Şişli'de bir otelin üst katından düşerek hayatını kaybeden yabancı uyruklu kadının kimliği belli oldu. Otelden düşerek hayatını kaybeden kadının Rus model Sofia Olifirenko olduğu belirlendi. Rus modelin son görüntülerine tv100 ulaştı.

Şişli'de feci şekilde can veren Rus modelin son görüntülerine tv100 ulaştı

Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak'taki önceki gün meydana gelen olayda yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle otelin üst katından düştü. Olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri esrarengiz olayın izini sürdü. Polis, otelde kaydı bulunamayan genç kadının çevredeki kamera görüntüleri incelendi. Sonunda hayatını kaybeden kadının kimliğine ulaşıldı. Polis, otelin üst kadından düşerek hayatını kaybeden kadının bir süredir Türkiye’de yaşayan Rus model Sofia Olifirenko olduğunu belirledi.

Eşi aldattığı için psikolojik tedavi görüyormuş

Polis yaptığı araştırmada Rus manken Sofia Olifirenko’nun eşi tarafından aldatıldığı için bunalımda olduğu ve psikolojik tedavi gördüğünü tespit etti. Otele bir başka erkekle gelen Sofia Olifirenko’nun çok sayıda ilca içtikten sonra üst kattan düştüğü öne sürüldü. Sofia Olifirenko’nun intihar mı ettiğini cinayete mi kurban gittiği Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek rapora göre netlik kazanacak.

İşte son görüntüleri

Rus model Sofia Olifirenko’nun Şişli’deki otelden ölmeden hemen önce kaydedilen görüntülerine tv100 muhabir Devrim Tosunoğlu ulaştı. Görüntülerde Sofia Olifirenko üzgün bir yüz ifadesi ile otele giriş yapıyor. Olifirenko’nun aldığı ilaçlar nedeniyle otele giriş yaptığı sırada yalpalaması dikkat çekiyor.