Sivaslı çiftçi, hayatının en korkunç günlerinden birini yaşadı. Hayvanlarını otlatmaya götürdü, sonrası üzücü

Sivas'a bağlı Kangal ilçesinde yaşayan ve geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaş, koyunlarını alıp otlatmak için götürdüğü bölgede kurtlar tarafından saldırıya uğradı. Çiftçiye ait 460 koyunun bulunduğu arazi kan gölüne döndü. Koyunlardan 23'ü yaralandı, 37'si öldü. 18'i ise kayboldu.

Sivaslı çiftçi, hayatının en korkunç günlerinden birini yaşadı. Hayvanlarını otlatmaya götürdü, sonrası üzücü

Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Şekerpınar köyünde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaş, geçtiğimiz akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşadı. 460 koyununu otlatmak için götürdüğü bölgede kurtların saldırısına uğradı. Hayvanlardan 37'si ölürken 18'i kayboldu, 23'ü ise yaralandı.

Sivaslı çiftçi, hayatının en korkunç günlerinden birini yaşadı. Hayvanlarını otlatmaya götürdü, sonrası üzücü - Resim : 1

"BİRÇOK HAYVANIMIZ TELEF OLMUŞ DURUMDA"

Abdullah Kılıç zararının çok olduğunu belirterek, "Hayvanları akşam otlatırken bir anda bölünmüşler farkında olmadım. Ağıla gittiğimde fark edebildim. Sonradan hayvanları aramak için araziye çıktık. Baktığımızda kurtların vermiş olduğu zararla karşılaştık. Birçok hayvanımız telef olmuş durumda. Avcılar da arazide dolaşırken telef olmuş koyunlarla karşılaşmış. Arazide aramaya devam ediyoruz. Hala eksik hayvanlarımız var. Zararımız çok büyük" dedi.

Sivaslı çiftçi, hayatının en korkunç günlerinden birini yaşadı. Hayvanlarını otlatmaya götürdü, sonrası üzücü - Resim : 2