Sivasspor Beşiktaş CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Maçı merak edenler Sivasspor Beşiktaş canlı izle şifresiz canlı izle araması yapıyor. Futbolseverler Sivasspor Beşiktaş canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Sivasspor Beşiktaş canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Sivasspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor - Beşiktaş şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Sivasspor Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig'de Sivasspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Beşiktaş, Şenol Güneş ile birlikte zirve takibini sürdürmek istiyor.

Önemli maçı merak eden futbol severler ise Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Sivasspor Beşiktaş maçına dair tüm detaylar… 

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 21 puanla 14'üncü sırada yer alıyor. Beşiktaş ise son dönemde oldukça formda. Siyah beyazlı takım 20 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 39 puanla 4'üncü sırada yer alıyor.

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Sivasspor Beşiktaş maçı saat 16.00’da oynanacak.

Yeni 4 Eylül Stadyumu’ndaki maçta hakem Zorbay Küçük görev yapıyor. Sivasspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sivasspor Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor.

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ EKSİKLER VE CEZALAR

Kart cezalısı Gedson Fernandes takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan Ghezzal, Josef ve Salih Uçan’ın da bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Sivasspor'da ise sakatlığı devam eden Mustafa Yatabare, zorlu maçta forma giyemeyecek. Ulvestad ve Clinton Njie’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.