Televizyonda canlı yayınlanan maçlar - 15 Haziran 2020

Bugün yani 15 Haziran 2020 Pazartesi günü 6 maç canlı olarak yayınlanacak: Levante - Sevilla, Ponferradina - Elche, Sivasspor Denizlispor, Arminia Bielefeld - Dynamo Dresden, Tenerife - Malaga ve Real Betis - Granada. Peki maçlar saat kaçta başlayacak ve hangi kanallardan canlı olayak yayınlanacak?

Televizyonda canlı yayınlanan maçlar - 15 Haziran 2020

Levante - Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

İspanya La Liga'da Levante ile Sevilla karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka Spor Smart'tan canlı lolarak yayınlanıyor.

Ponferradina - Elche maçı saat kaçta hangi kanalda?

İspanya La Liga 2'de Ponferradina ile Elche karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka La Liga'nın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sivasspor - Denizlispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de Sivasspor ile Denizlispor karşı karşıya geliyor. saat 21:00'de başlayan müsabaka bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Arminia Bielefeld - Dynamo Dresden maçı saat kaçta hangi kanalda?

Almanya Bundesliga 2'de lider Arminia Bielefeld evinde lig sonuncusu Dynamo Dresden'i ağırlıyor. Saat 21;:30'da başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Tenerife - Malaga maçı saat kaçta hangi kanalda?

İspanya La Liga 2'de Tenerife ile Malaga karşılaşıyor. Saat 22:30'da başlayan müsabaka La Liga'nın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Real Betis - Granada maçı saat kaçta hangi kanalda?

İspanya La Liga'da Real Betis ile Granada karşılaşıyor. Müsabaka saat 23:00'te başladı ve Spor Smart kanalından canlı olarak izlenebiliyor.