Sivasspor’a Fenerbahçe’den transfer! Formayı giydi, imzayı attı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe’de forma giyen Bartuğ Elmaz’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Futbolcu düzenlenen imza töreniyle kendisini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Sivasspor’a Fenerbahçe’den transfer! Formayı giydi, imzayı attı

Devre arasında kaleci Djordje Nikolic’i bonservisiyle Kerem Atakan Kesgin’i ise Beşiktaş’tan sezon sonuna kadar kiralayan Sivasspor, bir transfer daha gerçekleştirdi. Sivasspor, Fenerbahçe’den orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz’ı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Sivasspor’a Fenerbahçe’den transfer! Formayı giydi, imzayı attı - Resim : 1

Sivaspor’dan transfere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren EMS Yapı Sivasspor’umuz, Bartuğ Elmaz’ın 2023-2024 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Sivas’a gelen Bartuğ Elmaz, Başkan vekilimiz Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar EMS Yapı Sivasspor’umuza bağlayan sözleşmeye imza attı.

19 Şubat 2003’te Tekirdağ’da dünyaya gelen Bartuğ Elmaz, Galatasaray alt yapısında futbola başladı. Ardından 2022 yılında Marsilya’ya transfer olan sporcu, daha sonra Fenerbahçe’de görev yaptı.

Bartuğ Elmaz’a EMS Yapı Sivasspor’umuza hoş geldin der, formamız altında başarılar dileriz.”

BARTUĞ ELMAZ’IN PERFORMANSI

Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 5’i Süper Lig, 2’si UEFA Konferans Ligi Elemeleri ve 1’i Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 8 maçta, 126 dakika sahada kalırken, 1 asistlik katkı sağladı.