Sivasspor’da karar verildi! Rıza Çalımbay giderse iki isimden biri gelecek!

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın olası ayrılığı sonrası iki aday öne çıktı. Çalımbay’ın ayrılması durumunda İsmail Kartal ve Hakan Keleş ile görüşme yapılacak.

Sivasspor’da karar verildi! Rıza Çalımbay giderse iki isimden biri gelecek!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermesine karşın UEFA Konferans Ligi’ndeki grubundan lider çıkan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın durumu belirsizliğini koruyor. Sezon içinde takımdan ayrılacağına yönelik açıklamalar yapan Çalımbay, takımda kalma sinyalleri vermişti.

Çalımbay geçtiğimiz günlerde Başkan Mecnun Otyakmaz’ın kendisi hakkındaki, “Sezonun 3'te 1'lik bölümü bitmişken Rıza hocanın ayrılacağını ifade etmesi bizi üzdü, çok hoşumuza giden bir açıklama olmadı” sözlerine yanıt vermişti.

Sivasspor’da karar verildi! Rıza Çalımbay giderse iki isimden biri gelecek! - Resim : 1

"MUTSUZ OLSAYDIK KESİNLİKLE DURMAZDIM"

Çalımbay, “Ben o konuya girmek istemiyorum. Zaten başkanımız açıklama yapmış. Benim başkana saygım sonsuzdur. Hepsine saygım sonsuzdur. Ben hiçbir zaman da bir takımı yarı yolda bırakıp gidecek karakterde birisi değilim. Öyle bir şey olması da mümkün değil. O konuya ben hiç girmek istemiyorum gidip, gitmeme konusuna. Ben 3 sene çalıştım burada. Çok güzel şeyler yaptık. Ondan sonra ben başkana gittim söyledim. Zaten ben hiçbir zaman maçlar varken o konuya hiç girmiyorum. Onun için onunla ilgili konuşmaya gerek yok. Benim şu andaki tek düşüncem şu 2 tane maç. Biz mutsuz olsaydık ben kesinlikle durmazdım. Ben Sivaslıyım, hiçbir zaman da bu kulübü yarı yolda bırakıp gitmem. Ben bu sene gitsem bile tekrar bir şey olduğunda da tekrar geri gelirim. Hiçbir sorun yok yani. Bence tek önemli şey, oynayacağımız son iki maç” ifadelerini kullanmıştı.

ÇALIMBAY’IN YERİNE DÜŞÜNÜLEN İSİMLER BELLİ OLDU

Çalımbay’ın ayrılığı sıcaklığını korurken yerine gelecek olası isimler de ortaya çıktı. Ertan Süzgün’ün haberine göre Sivasspor’da Rıza Çalımbay’ın ayrılığı sonrası Giresunspor’dan ayrılarak boşta olan Hakan Keleş ve Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan İsmail Kartal’ın isimleri gündeme geldi.

Sivasspor’da karar verildi! Rıza Çalımbay giderse iki isimden biri gelecek! - Resim : 2
Hakan Keleş - İsmail Kartal