Sivas'ta uygulamaya alındı! Veliler ile öğretmenler e-randevu sistemi ile görüşebilecek

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya alınan e-randevu sistemi ile veli ve öğretmen görüşmelerini planlamak kolaylaştırıldı.

Sivas'ta uygulamaya alındı! Veliler ile öğretmenler e-randevu sistemi ile görüşebilecek

Sivas'ta uygulamaya alınan bir düzenleme ile veli-öğretmen görüşmeleri e-randevu sistemi üzerinden teknolojik bir zemine yerleştirildi. 

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen yazılım sayesinde veli ve öğretmen görüşmelerinde zaman yönetimi sağlanmış oldu. 

Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatları istikametinde veli-öğretmen görüşmelerini düzenli bir şekilde gerçekleştirebilmek için e-randevu sistemini faaliyete geçirdiklerini ve tamamı Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen bir yazılımla veli ve öğretmenleri buluşturmaya başladıklarını belirtti.
Öğretmenlerle velileri, e-randevu sistemini kullanarak en uygun vakitte bir araya getirmeyi maksatladıklarını belirten Yener, veli-öğretmen görüşmelerinin eğitimin önemli bir ayağı olduğunu ve bu görüşmelerin çocukların geleceği açısından belirleyici rol oynadığını ifade etti.
Yener; “Bu nedenle hem velilerimiz hem de öğretmenlerimiz açısından en doğru zamanda, en doğru yerde, en verimli şekilde bu görüşmelerin yapılması çok önemli.” dedi.
Bakan Tekin’in talimatı üzerine Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan e-randevu sistemi üzerinden organize edilen veli-öğretmen görüşmelerinin zaman yönetimi açısından ve görüşme verimi açısından hem veliler, hem öğretmenler, hem de okul idareleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Veliler, online randevu sistemine https://sivasarge.meb.gov.tr/erandevu web adresi üzerinden erişim sağlayabiliyor.