Siyasilerden Ankara'daki bombalı saldırıya peş peşe tepkiler: "Terör insanlık suçudur, hep beraber mücadele edeceğiz"

Ankara’daki bombalı saldırıya dair muhalefet liderlerinden de peş peşe paylaşımlar geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Saldırıyı etkisiz hale getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyor, yaralı polislere acil şifalar diliyorum.” dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da “Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele edeceğiz.” dedi.

Siyasilerden Ankara'daki bombalı saldırıya peş peşe tepkiler: "Terör insanlık suçudur, hep beraber mücadele edeceğiz"

Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bugün sabah saatlerinde bombalı saldırı meydana geldi. Saldırıyı gerçekleştiren iki teröristten biri kendini patlatırken, diğeri de emniyet güçlerince vurularak öldürüldü.

Siyasilerden bombalı saldırıya ilişkin art arda açıklamalar geliyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

AKŞENER: TERÖR SALDIRISINI BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Akşener yaptığı paylaşımda, "Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı etkisiz hâle getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize tekrarını yaşatmasın...” dedi.

KILIÇDAROĞLU: TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR

Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m.” dedi.