Siyasilerden Deniz Baykal için taziye mesajı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün sabah saat 06.00 itibarıyla hayata gözlerini yumdu. Deniz Baykal'ın vefat haberi sonrası siyasi isimler peş peşe taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden Deniz Baykal için taziye mesajı

Türk siyasetinin önemli isimlerinden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 84 yaşında hayatını kaybetti. Baykal'ın vefat haberi siyaset camiasını yasa boğdu. Siyasi isimler peş peşe Deniz Baykal için taziye mesajı yayımladı.

"MÜCADELERLE DOLU BİR HAYAT ÖYKÜSÜ MİRAS BIRAKTI"

Baykal'ın ölüm haberini veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun."

"SİYASET YAPMAMI SAĞLAYAN..."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Deniz Baykal'ın ölüm haberini alır almaz sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Kalın şu ifadeleri kullandı:

"Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni, milletimizin önüne çıkaran, siyaset yapmamı sağlayan değerli büyüğüm, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

"ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Baykal için sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "CHP eski Genel Başkanı, eski Dışişleri Bakanlarımızdan, değerli hemşehrimiz, Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’a Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

"BAYKAL'I KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Baykal için taziye mesajı yayımladı. İmamoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm CHP ailemize başsağlığı diliyorum."

"SEVENLERİNE VE PARTİMİZE BAĞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından, "Antalya milletvekili ve önceki dönem genel başkanlarımızdan Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve partimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

"MEKANI CENNET OLSUN"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Deniz Baykal'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendiğini belirterek şunları söyledi:

"Merhum Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet ailesine,CHP camiasına,sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet olsun,inşallah Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum."

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN TAZİYE MESAJI

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim." dedi.