Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı!

CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçları değerlendirildi ve 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin hazırlıklar konuşulduğu bildirildi. Sızdırılan toplantı sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ilk kez bir araya geldi. Değişim talebi ve zoom krizinin toplantıya yansımadığı öğrenildi. İşte toplantıdan ilk fotoğraflar...

Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı!

CHP Belediye Başkanları Toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı parti genel merkezindeki toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçları değerlendirilecek ve 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere ilişkin hazırlıklar ele alındı.

Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı! - Resim : 1

Toplantı öncesi Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazetecilerin sorusu üzerine, Türkiye ve parti için her şeyin çok güzel olacağını belirterek, "Bütün sorunları parti aşar, Türkiye de aşar ama bunun öncüsü CHP olur. Türkiye'de olumsuzun aşılmasının öncüsü de CHP olur, her zaman olduğu gibi." dedi.

36 belediye başkanının mazeret bildirerek gelmediği toplantıda gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nda oldu.

'Değişim' tartışmalarını başlatan ve geçen günlerde sızdırılan Zoom toplantısının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ilk kez bir araya geldi.

'Yüzleşme' yorumlarına neden olan toplantıdan ilk fotoğraflar:

Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı! - Resim : 2

Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı! - Resim : 3

Sızdırılan toplantı sonrası ilk görüşme: CHP'nin kritik Belediye Başkanları Toplantısı! - Resim : 4