Anne 13, baba 10 yaşında

Rusya'da 13 yaşındaki kız çocuğu ile 10 yaşındaki erkek çocuğun birlikteliğinden olan bebeğin cinsiyeti belli oldu. Darya ve Ivan'ın yaşadıkları tüm dünyayı şoke etti.

Anne 13, baba 10 yaşında

Rusya'da şu anda 14 yaşına giren, hamile kaldığında ise 13 yaşında olan ve dünyanın konuştuğu Darya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 10 yaşındaki komşusunun oğlu Ivan ile yaşadıkları ilişkiden olan bebeğin cinsiyeti belli oldu. Bir kız çocuk dünyaya getirecek olan Darya, kızına Karoline ismini vereceğini söyledi.

Ivan ile yaşadıkları ilişki dünyayı şoke Darya, daha sonra ailesi ile birlikte Rusya'da yayınlanan bir televizyon programına katılarak aralarında aşk olduğunu, birbirlerini çok sevdiklerini ve evlenmek istediklerini söyledi.

Çocukların bu sözlerinin ardından aileler de çocuklarının davranışlarını her ne kadar yanlış bulsalar da birlikte olmalarını desteklediklerini ifade ederek, ellerinden gelen tüm yardımı yapacaklarını ifade etti.

Kız bebekleri olacak

Son yaptıkları paylaşımda bebeklerinin cinsiyetini duyuran Darya-Ivan çifti, pembe balonların olduğu videoda kız bebekleri olacaklarını duyurdu. Çift bebeklerine Karolina adını vereceğini açıkladı.