Sobaya yanlışlıkla dökülen benzinin faturası ağır oldu! İş yeri alev alev yandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sobaya yağ sanılarak dökülen benzinin faturası çok ağır oldu. İş yeri sahibinin olmadığı bir anda sobayı yakmak isteyen iki müşteri sobaya yağ sandıkları benzini dökünce işler karıştı. Aniden tutuşmaya başlayan iş yeri yangın sonrası ağır hasar aldı.

Sobaya yanlışlıkla dökülen benzinin faturası ağır oldu! İş yeri alev alev yandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir tamirhanede çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. İş yerinin sahibinin olmadığı bir anda tamirhaneye gelen iki müşterinin sobayı yakmak istemesi ile çıkan yangın sonrasında iş yeri maddi hasar alarak kullanılmaz hale geldi.

İŞ YERİ KULLANILMAZ HALE GELDİ

Olay, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri sahibi A.Y. parça malzeme almak için sanayi sitesine gittiği esnada kapıyı açık gören M.Y ve Ş.D. isimli iki müşteri geldi. Müşteriler, iş yerindeki sönmüş olan sobayı yakmak için yağ yerine benzin dökünce iş yeri bir anda alev aldı. Şahıslardan M.Y.‘nin pantolonu tutuştu.

Yangın kontrol altına alınamayınca itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken A.Y. aldığı haber üzerine geldiği işyerindeki yangını görünce şoka girdi. İş yerinde 1 milyon liradan fazla zararın olduğu tahmin ediliyor. Olay yerine gelen emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Sobaya yanlışlıkla dökülen benzinin faturası ağır oldu! İş yeri alev alev yandı - Resim : 1