Soğuk havalardan sıkılıp soluğu sıcak kıyılarda aldılar. Yüzlercesi bir anda kıyıya hücum etti. Saniye saniye kaydedildi

Soğuk havalardan sıkılıp soluğu sıcak kıyılarda aldılar. Yüzlercesi bir anda kıyıya hücum etti. Yüzlerce deniz ayısının kıyıları sardığı anlar, havadan dron kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

 Soğuk havalardan bıkıp sıcak bölgelere sığınmak isteyen yüzlerce deniz ayısı, Florida kıyısında karşılandı. O anlara dron kameraları da eşlik etti. Ortaya müthiş görüntüler çıktı. Yüzlerce deniz ayısı, kıyı şeridini tamamen sararken görüldü.

Soğuk havalardan sıkılıp soluğu sıcak kıyılarda aldılar. Yüzlercesi bir anda kıyıya hücum etti. Saniye saniye kaydedildi - Resim : 1

YAŞAM KALİTESİNİ ESKİ HALİNE GETİRMEYİ AMAÇLIYOR

Gönderide, "Bu, bölgenin Three Sisters Springs çevresindeki kıyı şeridini neden yakın zamanda restore ettiğini gösteren harika bir gösteri. Proje, aşınmış kıyı şeridini onardı ve deniz ayısı ve insan faaliyetlerinden kaynaklanacak gelecekteki erozyonun önlenmesine yardımcı olacak." dedi. Yetkililer, projenin "su kalitesini iyileştirmeyi, yaşam alanını eski haline getirmeyi ve ziyaretçilerin güvenliğini artırmayı" amaçladığını yazdı.