Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok 30 Mart aktüel ürünler kataloğu Şok'un internet sitesinde yayınlandı. Elektronik aletlerden boya malzemelerine, temizlik ve bakım ürünlerinden çeşitli yiyeceklere birçok ürün yer alıyor. Peki, 30 Mart Şok aktüel ürünler listesinde bu hafta neler var?

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi

Şok aktüel ürünler kataloğu Şok'un internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Şok 30 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler merak ediliyor. 30 Mart Şok aktüel ürünler kataloğunda birçok indirimli fiyat yer alıyor.

30 MART ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Şok aktüel ürünler kataloğunda; tencere seti, cep telefonu, kulaklık ve laptop çeşitleri, pikap, modem, fırçasından merdivenine, boyasından eldivenine boyacı malzemeleri, takım çantası, ütü masası ve kılıfı, kurutmalık, çamaşır sepeti, ve selesi, duş başlığı seti, banyo paspası, oyuncak çeşitleri gibi ürünlerin yanı sıra mutfağınızı şenlendirecek çeşit çeşit yiyeceklerden; mercimek, bulgur, kruvasan, kefir, puding, süt, peynir çeşitleri, şerbet, turşu ve atıştırmalıklar yer alıyor. Listede ayrıca; parfüm, diş dırçası ve macunu, leke çıkarıcı, ıslak havlu, kireç önleyici,  Finish tuz, bulaşık makinesi tableti, bebek bezi, erkek ve kadın şampuanı bulunuyor. İşte Şok 30 Mart aktüel ürünler kataloğu tam listesi…

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 2

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 3

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 4

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 5

Şok aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Şok 30 Mart aktüel ürünler indirimli fiyat listesi - Resim : 6