Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti

Yeni normalleşme takvimiyle birlikte sokağa çıkma kısıtlaması saatleri de değiştir. 1 Haziran itibariyle geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan KAbine toplantısında açıkladı. İşte sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgil detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti

3 saat 45 dakika soran kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısının ana gündem maddesi Koronavirüs salgınıydı. 

Tüm Türkiye'nin gözlerini çevirdiği toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme takvimini açıkladı. 

Yeni normalleşme takviminde sokağa çıkma kısıtlaması da değişti. Erdoğan'ın açıkladığı yeni normalleşme takvimine göre artık sokağa çıkma kısıtlaması şöyle; 

- Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 5 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

- Bu sınırlama hafta sonu ise cumartesi 22 ile Pazartesi sabahı 5 arasında yani pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacak.

- Temmuz ayında bu kısıtlama süreleri ve günleri vaka ve vefat sayılarındaki değişime ve aşılamada kat edilen mesafeye göre yeniden belirlenecek.