Sokağı birbirine kattı! Kelepçe sıkı dedi duvara kafa attı! O da yetmedi polis otosundan dışarıya fırladı

Kocaeli’de alkollü bir genç sokakta ortalığı birbirine kattı. Devriye gezen polis ekiplerinin fark ettiği şahıs gözaltına alını. Eline takılan kelepçenin sıkı olduğunu iddia eden şahıs duvara kafa attı. Polis aracından da dışarıya fırlayan şahıs, güçlükle kontrol edildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sokağı birbirine kattı! Kelepçe sıkı dedi duvara kafa attı! O da yetmedi polis otosundan dışarıya fırladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde alkollü olduğu iddia edilen vücudunun çeşitli noktalarından bilinmeyen bir sebep dolayısıyla yaralanan E.S. isimli şahıs yaptıklarıyla ortalığı birbirine kattı. Kanlar içinde cadde üzerinde ilerleyen E.S. çevredeki vatandaşlara küfürler savurdu. Devriye gezen polis ekiplerine fark edilen ve ekiplere de direnen E.S., trafik yön levhasına tekme attı. Gözaltına alındığı esnada eline takılan kelepçenin sıkı olduğumu iddia eden E.S. ardından duvara kafa attı.

Polis otosuna bindirilen E.S. bu sefer de araçtan dışarıya fırladı. Uzun uğraşlar sonucu E.S. kontrol altına alındı. Polis aracına bindirilen şahıs tedavi edilmek üzere Kocaeli Şehir Hastanesine götürüldü.

İşte o anlar: