Sokak hayvanlarıyla ilgili karar şarkıcı Hatice'yi çıldırttı. Tepki amacıyla yaptığı hareket şok etti

Başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemeye karşı çıkan şarkıcı Hatice, tepki amacıyla video çekti. Köpek taklidi yapan şarkıcı, paylaşımına da “Doyurmak yerine öldürmek neden?" notunu düştü. Hatice’nin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Başıboş sokak köpekleriyle ilgili hazırlanan kanun teklifinde sona yaklaşıldı. Teklifin hazırlıkları sırasında dünya örnekleri incelendi. İngiltere’deki düzenlemeye benzer bir teklif hazırlandı. 

SAHİPLENİLMEYEN KÖPEKLER UYUTULACAK

Teklife göre, sokak hayvanları için İngiltere modeline benzer bir yöntem uygulanacak. Sokak köpekleri önce sahiplendirilmeye çalışılacak. Bunun için 30 gün beklenecek. Bu süre zarfında sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı Hatice de düzenlenmeye karşı çıkan kişiler arasında yer alıyor. Yasa tasarısını kabul etmeyen şarkıcı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sokak hayvanlarıyla ilgili karar şarkıcı Hatice'yi çıldırttı. Tepki amacıyla yaptığı hareket şok etti - Resim : 1

"DOYURMAK YERİNE ÖLDÜRMEK NEDEN?"

Köpek taklidi yaptığı anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "Doyurmak yerine öldürmek neden?" notunu düştü. Ünlü şarkıcı yayınladığı video ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. 

Sokak hayvanlarıyla ilgili karar şarkıcı Hatice'yi çıldırttı. Tepki amacıyla yaptığı hareket şok etti - Resim : 2