Yıldız Tilbe kendisini linç edenleri böyle ti'ye aldı: "Sokaklara timsah, komodo ejderi bırakacağım"

Sokak köpekleri ile ilgili "hepsi gebersin" şeklinde yaptığı paylaşımla hayvan severler tarafından savcılığa şikayet edilen ve ifade veren Yıldız Tilbe, kendisini linç edenleri ti'ye alarak sosyal medyadan yeni bir paylaşım yaptı. Tilbe, "Sokaklara, timsah, komodo ejderi bırakacağım" dedi.

Yıldız Tilbe kendisini linç edenleri böyle ti'ye aldı: "Sokaklara timsah, komodo ejderi bırakacağım"

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz haftalarda sokak köpekleri ile ilgili "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya" şeklinde paylaşım yapmıştı. Bunun üzerine sosyal medyadan büyük tepki toplayan Tilbe, hayvan severler tarafından savcılığa şikayet edilmişti.

İFADE VERDİ

İfade vermek üzere adliyeye giden Tilbe, yaptığı açıklamada; "Ben kimseye hakaret etmedim, insan öldüren köpekleri alın dedim’’ demişti.

Tİ'YE ALDI

Yıldız Tilbe, artık dayanamadı. Sosyal medya hesabından en son yaptığı paylaşımla kendisini linç eden ve eleştirenleri ti'ye aldı.  Twitter hesabından üst üste paylaşımlar yapan Tilbe şu ifadeleri kullandı:

"Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı, sokaklarda gezsinler çoğalsınlar, millet bakar. Belki uzun vade de Afrika gibi oluruz her çeşit hayvan neden olmasın. İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır, dağ başı, Mars falan gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan.

"SOKAKLARA, TİMSAH, KOMODO EJDERİ VE BİR KAÇ SIRTLAN BIRAKACAĞIM"

Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve bir kaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur, besleme yapıp sokağa bırakacağım. Hem turistlerde gelir, safari falan neden olmasın, neyimiz eksik. Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin."