Sokakta şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu'na sulu tepki! Mahalle sakini sesten rahatsız olup tepkisini böyle gösterdi

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve arkadaşları, sokakta şarkı söylerken sesten rahatsız olan bir vatandaş, pencereden üstlerine su döktü. Tepki sonrası neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sokakta şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu'na sulu tepki! Mahalle sakini sesten rahatsız olup tepkisini böyle gösterdi

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu gecenin geç saatlerinde bir mahallede arkadaş grubuyla yüksek sesli şarkı söyleyince, bölge sahinlerinden birinin sert bir müdehalesine maruz kaldı. Oyuncu vatandaşın tepkisine sinirlenmek yerine hak verdi.

Sokakta şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu'na sulu tepki! Mahalle sakini sesten rahatsız olup tepkisini böyle gösterdi - Resim : 1

APARTMANDAN SU DÖKTÜLER

Kaygılaroğlu ve arkadaşları mekan çıkışı sokakta şarkı söylemeye başladı. Şarkı söylerken kendilerinden geçen ünlü oyuncu ve arkadaşlarının üzerine önünde durdukları apartmandan bir vatandaş su döktü.

Sokakta şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu'na sulu tepki! Mahalle sakini sesten rahatsız olup tepkisini böyle gösterdi - Resim : 2

ÜSTLERİNE SU DÖKTÜ

Yaşananları Instagram hesabından paylaşan oyuncu "Dün gece tanıştığım arkadaşlarımla haklı bir tepki gördüğümüz anlar" notunu düştü.