Sokakta tartıştığı 2 kadını tabanca ile vurdu! Cani adam sonra da kafasına sıkarak intihar etti

Korkunç olay Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana geldi. 2 kadınla sokakta tartışan Veysel Mızrak bir anda belinden çıkardığı silahla kadınlara ateş açtı. Kadınlardan 1’i öldü diğeri ise yaralandı. Cani adam daha sonra da kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana geldi.

Veysel Mızrak, park halindeki otomobilinin yanında beklerken bir anda yoldan geçen Meliha Uludağ (47) ve Cansu Dönmez (20) ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede tartışma büyüdü ve gerginlik iyice arttı. Cani adam belinden çıkardığı tabanca ile iki kadına art arda ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği iki kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada Veysel Mızrak elindeki tabanca ile kendisini başından vurdu.

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Veysel Mızrak ve Meliha Uludağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu anlaşılan Cansu Dönmez ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 2 kişinin cansız bedeni de savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.