Sol şeritte duran kamyonete çarpan liseli motosiklet sürücüsü bariyer ile kamyonetin arasına sıkıştı!

Bursa/Osmangazi'de lastiği patladığı için sol şeride park eden kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü Efe Belin, kamyonet ile bariyer arasına sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Belin'in annesinin feryadı yürek dağladı.

Sol şeritte duran kamyonete çarpan liseli motosiklet sürücüsü bariyer ile kamyonetin arasına sıkıştı!

Kaza, saat 16.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı'nda meydana geldi. İzmir istikametinden kent merkezine seyir halinde olan Eşref Kaya yönetimindeki 16 YZ 009 plakalı kamyonetin lastiği patlayınca sürücü aracı sol şeritte durdurdu. Telefonla yardım isteyen Kaya, olası bir kaza ihtimaline karşı kamyonetten inerek diğer sürücüleri uyardı. Bu sırada aynı istikamette seyreden Efe Belin idaresindeki 17 RB 361 plakalı motosiklet önce Eşref Kaya'ya çarptı ardından bariyerler ile kamyonetin arasında sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde kamyonet ile bariyerler arasına sıkışan Efe Belin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Eşref Kaya ise ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Eşref Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sol şeritte duran kamyonete çarpan liseli motosiklet sürücüsü bariyer ile kamyonetin arasına sıkıştı! - Resim : 1

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Oğlunun kazaya karıştığını öğrenip olay yerinde gelen anne Gülşen Belin (43), sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Gülşen Belin'i yakınları güçlükle sakinleştirdi. Bursa Malcılar Lisesi'nde öğrenci olduğu öğrenilen Efe Belin'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri soruşturma başlattı.