Onlarca kişinin ölümünden sorumlu! Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhitleri kaçmaya çalışırken yakalandı

Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhiti olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda üzerlerinde 16 bin dolar ve 20 bin tl para ile yakalandı. Yavuz Karakuş'un gazetecilerin "Vicdanınız rahat mı?” soruna yanıtı ise “Vicdanım rahat. 44 bina yaptım. 4’ü yıkıldı. Her şeyi usulüne uygun yaptım” oldu.

Onlarca kişinin ölümünden sorumlu! Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhitleri kaçmaya çalışırken yakalandı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonucu Adıyaman ilinde yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminalinde bugün yapılan kimlik kontrolleri sırasında Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan'a kaçmaya çalışırken yakalanarak, gözaltına alındı.

Şüphelilerin Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonucu Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhiti olduğu belirlendi.

ÜZERLERİNDE 16 BİN DOLAR VE 20 BİN TL PARA BULUNDU

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yapılan kimlik kontrolleri sırasında yakalanan müteahhit Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş'un üzerlerinde 16 bin dolar ve 20 bin TL para çıktı.

Onlarca kişinin ölümünden sorumlu! Adıyaman'da yıkılan çok sayıda binanın müteahhitleri kaçmaya çalışırken yakalandı - Resim : 1

 

"VİCDANIM RAHAT"

Yavuz Karakuş ve eşi Sevilay Karakuş’un üzerinden 16 bin dolar ve 20 bin lira para çıktı. Sağlık kontrolüne götürülürken gazetecilerin “Vicdanınız rahat mı?” sorusuna Yavuz Karakuş “Vicdanım rahat. 44 bina yaptım. 4’ü yıkıldı. Her şeyi usulüne uygun yaptım” dedi.