AFAD duyurdu! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama

Kayseri'nin Sarız ilçesinde, saat 13.17’de 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depreme ilişkin yaptığı açıklamada, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi. AFAD'dan ilk açıklama gelirken Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, sallantı hissetmediklerini ama yerin altından patlama gibi bir ses duyulduğunu söyledi.

AFAD duyurdu! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre; Kayseri'de saat 13.17'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Depremin derinliği 7 km olarak açıklandı.

AFAD duyurdu! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama - Resim : 1

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

AFAD duyurdu! Kayseri'de 4,7 büyüklüğünde deprem! Bakan Yerlikaya'dan açıklama - Resim : 2

 

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

AFAD: Kayseri ilimizin Sarız ilçesinde saat 13.17’de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

SARIZ BELEDİYE BAŞKANI: PATLAMA GİBİ BİR SES DUYDUK

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, depremden dolayı ilçede olumsuz bir durumun olmadığını, sallantı hissetmediklerini ama yerin altından patlama gibi bir ses duyulduğunu söyledi.