Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı

Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır" denildi. Ayrıca Hasan Arat, Tevfik Yamantürk ve  Emre Kocadağ'ın başkan adayı olabileceği belirtiliyor.

Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı

Son dakika...Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, dün akşam Konferans Ligi D Grubu ikinci hafta maçında İsviçre ekibi Lugano’yu konuk etti.

Siyah-beyazlılar 38’inci ve 52.dakikalarda Vincent Aboubakar’ın golleriyle öne geçmesine karşın rakibine 81.dakika Aliseda, 86.dakikada Vladi ve 90.dakikada Bailly (Kendi kalesine) attığı gollerle 3-2 yenildi.

ŞENOL GÜNEŞ İLE YOLLAR AYRILDI

Maçın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi yönetim kurulu ve teknik direktör Şenol Güneş ile toplantı yaptı. Toplantının ardından bugün yapılan açıklamayla Şenol Güneş ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi. 

Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı - Resim : 1

BEŞİKTAŞ SEÇİME GİDİYOR

Ayrıca  Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Son dakika... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi olağanüstü seçimli kongre kararı aldı - Resim : 2

ÜÇ ADAYIN İSMİ ÖNE ÇIKTI

Hasan Arat, Tevfik Yamantürk ve  Emre Kocadağ'ın başkan adayı olabileceği belirtiliyor. Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı bilinmiyor.