Son dakika | Beşiktaş video ile duyurdu! Galatasaray- Beşiktaş maçındaki deplasman yasağı kaldırıldı

Son dakika… Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında oynanacak olan Galatasaray- Beşiktaş derbisindeki deplasman yasağı kaldırıldı. Beşiktaş taraftarı, bu maçta yerini alabilecek.

Son dakika | Beşiktaş video ile duyurdu! Galatasaray- Beşiktaş maçındaki deplasman yasağı kaldırıldı

Trendyol Süper Lig’in 9.haftası kritik bir maça sahne olacak. 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan maçta Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu kritik mücadele öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

BEŞİKTAŞ BAŞVURU YAPMIŞTI

Beşiktaş yönetiminin Galatasaray derbisinde deplasman yasağının kalkması yönündeki başvuru yapmış, Galatasaray yönetimi de yasağın kalkmasına sıcak bakmıştı.

DEPLASMAN YASAĞI KALKTI

İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararla yasak kaldırıldı. Böylelikle Beşiktaş taraftarı Galatasaray maçında tribündeki yerini alabilecek.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçına 2 bin 400 rakip seyircinin alınmasına karar verdi. Deplasman takım seyircisi, toplu olarak maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadı'na giriş yapabilecektir" denildi. 

"ALİ SAMİ YEN DEPLASMANINDAYIZ"

Beşiktaş Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Beşiktaş taraftarının Ali Sami Yen’deki görüntülerine yer verilerek, “Ali Sami Yen deplasmanındayız. GELİYORUZ” denildi.