Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolların ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş, Valerien Ismael ile resmen yolların ayrıldığını açıkladı. Beşiktaş, Fransız teknik adamın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolların ayrıldığını açıkladı

Siyah-Beyazlı ekipte yaşanan bu mağlubiyetle beraber son 6 maçta alınan tek galibiyet tepkilere neden olmuştu. Fransız teknik adam Valerien Ismael'in, son olarak Hatayspor karşısındaki tercihleri Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Mağlubiyetin ardından Valerien Ismael ile yolların ayrılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı.

Ayrılık resmileşti

Beşiktaş'ta günlerdir beklenen ayrılık resmi olarak gerçekleşti. Siyah-Beyazlılar, Valerien Ismael'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAp) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Valerien Alexandre Ismael'in sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir" denildi.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolların ayrıldığını açıkladı - Resim : 1

Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi

Beşiktaş, Hatayspor maçının ardından yollarını ayırdığı Valerien Ismael'in yerine teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Şenol Güneş böylece yaklaşık 3.5 yıl sonra Beşiktaş'a geri dönmüş oldu.

Beşiktaş’ın Şenol Güneş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. Siyah-beyazlılar, Valerien Ismael’in resmi ayrılığı sonrasında Şenol Güneş’i açıklayacağı kaydedildi.