Terör saldırısında ölenlere veda.... Yürek burkan sözler: "Üzerimde kocamla kızımın kanı var"

İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde dün 16.20'de meydana gelen terör saldırısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin yaşamını yitirdi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan'ın bir giyim dükkanına girdiği, kızı ve eşinin dışarıda bekledikleri sırada bombalı saldırının gerçekleştiği öğrenildi. Acılı kadın kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü.

Terör saldırısında ölenlere veda.... Yürek burkan sözler: "Üzerimde kocamla kızımın kanı var"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli, Elazığ’da yaşayan Yusuf Meydan ailesiyle birlikte bir akrabalarının nişan töreni için İstanbul’a gelmişti. Pazar gününü değerlendirmek isteyen Yusuf Meydan ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi’ne gitti. Bu sırada meydana gelen patlamada Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki Ecrin hayatlarını kaybetti. Mevlüdiye Meydan ise patlamada ağır yaralandı.

Terör saldırısında ölenlere veda.... Yürek burkan sözler: "Üzerimde kocamla kızımın kanı var" - Resim : 1

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya getirildi. Törenle karşılanan küçük Ecrin ile Yusuf Meydan'ın Türk bayrağına sarılı tabutları, uçaktan indirilerek, polislerin omuzlarında cenaze aracına taşındı.

Terör saldırısında ölenlere veda.... Yürek burkan sözler: "Üzerimde kocamla kızımın kanı var" - Resim : 2

"Üzerimde kocamla kızımın kanı var"

Bu sırada, saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, buradan da ailenin Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından cenazeler, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Alışveriş yapmak için İstiklal Caddesi'ne gitmişler

Ailenin olay günü alışveriş yapmak ve gezmek için İstiklal Caddesi’ne gittiği, Mevlide Meydan’ın bir giyim mağazasına girdiği, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in dışarıda bekledikleri sırada bombalı saldırının gerçekleştiği öğrenildi. Ailenin, küçük kızları Derin’i ise İstanbul’a giderken Adana’da teyzesinin evine bıraktığı belirtildi.

Teröre lanet paylaşımı yapmış

Terör saldırısında ölenlere veda.... Yürek burkan sözler: "Üzerimde kocamla kızımın kanı var" - Resim : 3
Bu arada, Yusuf Meydan’nın 2016’da Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrası sosyal medya hesabından “Teröre lanet olsun” paylaşımı yaptığı görüldü.