Son dakika! Bursa'da uçak düştü

Son dakika haberine göre; Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı. Pilot ve pilot yardımcısının hayatını kaybettiği kazada son belirlemelere göre yaralanın olmadığı kaydedildi. Öte yandan korkunç kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu bir uçak düşerek yanmaya başladı.

Tek motorlu uçak, Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Sarıgül Sokak'ta evlerin arasına düşerek yanmaya başladı. Olay yerine 20 itfaiye aracı ve ambulanslar sevk edildi.

Son dakika! Bursa'da uçak düştü - Resim : 1

Bursa Valisi Yakup Canbolat olay yerinde açıklama yaptı. Konunun her yönüyle araştırılacağını ifade eden Canbolat konunun teknik nedenden kaynaklandığı düşündüklerini söyledi.

İlk belirlemelere göre kaza sonucu pilotlar Furkan Ökten ve Murat Avşar hayatını kaybetti. Olay yerinde pilot ve yardımcı pilot dışında hayatını kaybeden ve yaralananın olmadığı bildirildi.

Son dakika! Bursa'da uçak düştü - Resim : 2Uçak eğitim sırasında düşmüş

Bursa'da tek motorlu uçağın sokak arasına düşmesi sonucu pilot Furkan Otkum ve eğitim alan Murat Avşa hayatını kaybetti. Otkum’un özel bir havacılık şirketinde pilot olarak çalıştığı ve eğitim programları kapsamında pilot olmak isteyenlere eğitim verdiği öğrenildi. Ayrıca Otkum’un farklı zamanlarda kullandığı uçak kullanma görsellerini de sosyal medyada paylaştığı görüldü. Murat Avşa'nın ise uçuş eğitimi aldığı öğrenildi. 

Son dakika! Bursa'da uçak düştü - Resim : 3

Son dakika! Bursa'da uçak düştü - Resim : 4