Son dakika! Fenerbahçe, ayrılığı KAP'a bildirdi! Atilla Szalai resmen Hoffenheim'da!

Son dakika... Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin transferi için TSG 1899 Hoffenheim kulübüyle anlaşma sağladı. Sarı lacivertli kulüp, bu transferden 12 milyon 300 bin Euro bonservis kazanacak.

Son dakika! Fenerbahçe, ayrılığı KAP'a bildirdi! Atilla Szalai resmen Hoffenheim'da!

Fenerbahçe transfer görüşmeleri yapması için verilen Atilla Szalai'nin ayrılığını resmen açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde futbolcunun transferi için Alman ekibi TSG 1899 Hoffenheim ile görüşmelere başlandığı belirtildi. 

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Attila Szalai'nin, Almanya'nın TSG 1899 Hoffenheim kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Son dakika! Fenerbahçe, ayrılığı KAP'a bildirdi! Atilla Szalai resmen Hoffenheim'da! - Resim : 1

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU 

Sarı lacivertlilerden transferin mali detaylarına ilişkin yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir."

ATILLA SZALAI'NİN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 14 milyon euro olarak gösterilen Atilla Szalai,  2020-2021 sezonunun devre arasında Güney Kıbrıs Rum ekibi Apollon Limassol’dan 2.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye transfer oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli forma ile çıktığı 117 maçta 7 gol attı, 4 asist yaptı.