Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak"

Fenerbahçe, Atletico Madrid takımından Çağlar Söyüncü’yü sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Çağlar imza töreni sonrası, "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak" dedi.

Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak"

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in ardından Çağlar Söyüncü'yü transfer ettiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe forması giyeceğini açıkladı. 

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek.”

Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak" - Resim : 1

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki yer aldı.

ÇAĞLAR: "SABIRSIZLIKLA TAKIMIMA KATILMAYI BEKLİYORUM"

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını veren Çağlar Söyüncü; “Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım” dedi.

FENERBAHÇE'NİN KASASINDAN ÇIKACAK BONSERVİS BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid’e 2 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.

Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak" - Resim : 2

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri en yüksek 45 milyon euroyu gören Çağlar Söyüncü, 2016 yılında 7.93 milyon euro karşılığında Altınordu takımından Freiburg’a transfer olmuştu. Çağlar buradaki performansından sonra 21.1 milyon euro bedelle İngiliz ekibi Leicester City'ye transfer olmuştu. Sözleşmesi geçen sezon sona eren Çağlar, sezon başında Atletico Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Güncel değeri 12 milyon euro olarak gösterilen ve şimdiye kadar bonservisi için 29.3 milyon euro ödenen 27 yaşındaki milli futbolcu, İspanyol ekibinde bu sezon 9 maçta 218 dakika süre aldı. Çağlar’ın İspanyol ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak" - Resim : 3

Son dakika | Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! "Hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak" - Resim : 4