Son dakika! Galatasaray, Icardi transferini açıkladı! Maaşı ve bonservisi belli oldu

Galatasaray, Icardi’nin transferi için futbolcu ve PSG ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Buna göre PSG’ye 10 milyon euro bonservis ödenecek, 3 yıllık sözleşmeye imza atan Icardi ile senelik 6 milyon euro ücret kazanacak.

Galatasaray, transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı.. Galatasaray Spor Kulübü tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde Icardi'nin transferi için kulübü PSG ile anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

Bildirimde Fransız ekibine 10 milyon euro bonservis, 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcuya ise senelik 6 milyon euro ücret ödeneceği kaydedildi. 

Son dakika! Galatasaray, Icardi transferini açıkladı! Maaşı ve bonservisi belli oldu - Resim : 1

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Sarı kırmızılı takımın KAP bildiriminde şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.”

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Transfermarkt'a göre değeri 19 milyon euro olarak gösterilen Arjantinli golcü Galatasaray formasıyla geçen sezon 26 maça çıkan Icardi 23 gol atıp 8 asist yapmıştı. 

Son dakika! Galatasaray, Icardi transferini açıkladı! Maaşı ve bonservisi belli oldu - Resim : 2

Son dakika! Galatasaray, Icardi transferini açıkladı! Maaşı ve bonservisi belli oldu - Resim : 3

Son dakika! Galatasaray, Icardi transferini açıkladı! Maaşı ve bonservisi belli oldu - Resim : 4