Son dakika | Galatasaray’dan Atatürk tişörtü kararı! İzin verilmezse maça çıkılmayacak

Son dakika… Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi önemli bir karar aldı. Sarı- kırmızılı takım Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin verilmezse maça çıkmayacak. Ayrıca Fenerbahçe tarafının da Atatürk tişörtü ve pankart konusunda taviz vermediği belirtildi. İki takım otellerinde çıkmazken gözler alınacak karara çevrildi.

Son dakika | Galatasaray’dan Atatürk tişörtü kararı! İzin verilmezse maça çıkılmayacak

Son dakika…  Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi kriz sürüyor. Sarı-kırmızılı takım Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin verilmezse maça çıkmama kararı aldı. 

İKİ TAKIM OTELDEN ÇIKMADI

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri kamp yaptığı otelden ayrılmadı. İki takım alınacak kararı beklemeye başladı. 

Son dakika | Galatasaray’dan Atatürk tişörtü kararı! İzin verilmezse maça çıkılmayacak - Resim : 1

DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA

Kadir Çetintalı'nın haberine göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Atatürk tişörtleri ile ısınmamıza izin verilmez ise maça çıkmayacağız" dedi. 

İKİ BAŞKAN TAVİZ VERMEDİ

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray, Atatürk tişörtleri ve sözlerinin bulunduğu pankartlarla maça çıkma konusunda kararlılıklarını sürdürüyor. An itibarıyla taviz yok.

Ayhan Şensoy'un haberine göre Galatasaray Başkanı Özbek toplantıda, "Öğle saatlerinde net konuştuk. Sahaya Atatürk tişörtleri olmadan çıkmayacağız diye. Eğer bunu yapamazsak genel kurul üyelerimizin ve taraftarımızın yüzüne bakamam" ifadelerini kullandı.