Garry Rodrigues Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe transfer ateşini yaktı. Sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla Garry Rodrigues'in transferini açıkladı. Rodrigues, Sarı-lacivertil ekibe transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Garry Rodrigues'i kadrosuna kattı.

 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kulübümüz, Al Ittihad takımından Garry Rodrigues'i satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak ve bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattı.

Garry Rodrigues'in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00'da gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Damien Comolli hazır bulundu.

Garry Rodrigues'e çubuklu formayla başarılar dileriz."

"Çok mutluyum"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Garry Rodrigues, sarı-lacivertli formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yöneticilerden Selahattin Baki ile Ülker Stadı'nı gezen 28 yaşındaki futbolcu, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Rodrigues, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için gurur duyuyorum. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum, çok özel hislere sahibim. Burada şampiyon olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım." diye konuştu.

Taraftarların desteğinden dolayı motivasyonunun en üst seviyeye çıktığını da aktaran tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarının desteği her oyuncuyu mutlu eder. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayıp elimden geleni yapacağım. Fenerbahçe gibi büyük takımların amacı her zaman şampiyon olmaktır. Şampiyonların amacı şampiyon olmaktır. Benim amacım da bu. Bu amaç doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."