Adana'da silahlı saldırı! 3 ölü

Adana'da, bir kişi bilinmeyen nedenle 3 kişiyi öldürdü. Bir kişi ise ağır yaraladı. 3 kişinin ölümü ile sonlanan saldırıyı cinnet getiren bir eski astsubayın gerçekleştirdiği belirlendi.

Adana'da silahlı saldırı! 3 ölü

Adana'da sabah saatlerinde eski bir astsubay, kacağında 5 yaşınndaki oğlunu ile motosiklekle geldiği kahvenin önünde ateş  açtı. Saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.

Kahvede oturan Necmettin Şahinoğlu, Hayati Özkaya ve Okan Develi, vurularak yaşamını yitirdi. Saldırıda 1 kişi de yaralandı. Polis, kaçan saldırganın peşine düştü.

Kurbanlardan birinin çocuklarının gözleri önünde öldü

Olayda Hayati Özkaya, kızını arkasına, 5 yaşındaki oğlu Osman'ı kucağına alarak mobiletle giderken açılan ateş sonucu yere yığılarak hayatını kaybetti. 5 yaşındaki çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde kalan babasının kucağından alındı. Gözyaşlarına boğulan küçük çocuk babasını olay yerinde korku dolu gözlerle izledi. 

Köprülü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cinnet getiren bir eski astsubay kahvede oturanlara ve yoldan motosikletle geçen bir kişiye ateş açtı. Olayda kurşunların hedefi olan Necmettin Şahinoğlu, ve Okan Develi, yaşamını yitirdi. Yaralı 1 kişi ise Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Dehşet saçan eski astsubaya çelik yelekli önlem

Adana'da cinnet getirip 3 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen eski astsubay, polis tarafından yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi

Kaçan saldırganın ordudan atılan astsubay G. D. T. olduğunu belirleyen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri zanlıyı kısa sürede otomobil ile kaçarken yakaladı. Emniyete getirilerek sorguya alınan zanlı ilk ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi.

Çelik yelek giydirilen şahıs sağlık kontrolünün ardından tekrar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelinin psikolojisinin bozuk olduğu için ordudan atıldığı, eşi ve çocuklarının da zanlıyı terk ettiği bugün sabah saatlerinde cinnet getirip mahalleye çıkarak önüne gelene ateş ettiği öne sürüldü.