Son dakika! Bakanlar bölgede! İşte yangınlarda son durum

Son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Antalya'dan son durumu aktardı. Bakan Kurum, "Yangında doğrudan etkilenen 722 vatandaşımız yaralıydı. 708'inin tedavileri tamamlandı." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Bakanlar bölgede! İşte yangınlarda son durum

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Manavgat'ta 6 uçak, 2 insansız hava aracı, 2'si yönetim 17 helikopter, 1878 araç ve 6 bin 500'den fazla personelle çalışmayı sürdürdük. Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve içerisindeki 10 personel ve 40 itfaiye aracıyla da 150 personel karadan ülkemize gelecekler. Özel şirketten bulup da kiraladığımız 4 uçak Isparta Havalimanı'na indi. Bir şirketimizin, İsrail'deki bir şirketten kiraladığı 2 uçak da yarın ülkemize gelecek. Uçuş izinleriyle ilgili tüm işlemleri tamamladık.

Bakan Kurum: Yangının ilk saatleri itibarıyla devletimiz tüm kurumları ile Antalya Manavgat'ın yardımına koştu. Tüm ekiplerimiz insan üstü bir gayret ile çalışıyorlar. Ben bu mücadeleye katılan tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yangında doğrudan etkilenen 722 vatandaşımız yaralıydı. 708'inin tedavileri tamamlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangında evi zarar gören 912 kişiye yaklaşık 13 milyon lira nakdi yardım yapıldığını kaydetti. Yangında doğrudan etkilenen 722 vatandaşımız yaralıydı. 708'inin tedavileri tamamlandı.