Mustafa Cengiz ameliyattan çıktı!

Son dakika haberi; Galatasaray kulübü Başkanı Mustafa Gengiz, mide kanaması geçirdiği için ameliyata alındı. Ameliyatın iyi geçtiğini söyleyen İkinci Başkan Abdurrahim Abayrak, Mustafa Cengiz'in ameliyattan çıktığını açıkladı.

Mustafa Cengiz ameliyattan çıktı!

Geçtiğimiz hafta başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz Cuma günü tedavi gördüğü Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu olmuştu.

Evinde tedavisi devam eden Mustafa Cengiz'in mide kanaması geçirmesi nedeniyle acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alındığı açıklandı.

Mustafa Cengiz bir süredir sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Bir süre önce de korona virüs şüphesi oluşan Mustafa Cengiz, karantinada kontrol altında tutulmuştu.

Mustafa Cengiz ameliyattan çıktı

İkinci Başkan Abdurrahim Abayrak, Mustafa Cengiz'in ameliyattan çıktığını açıkladı. Albayrak, "Sevgili abicim Dursun Buğraya çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın hocam Yüce Allahım senden razı olsun." şeklinde paylaştım yaptı.

Ali Koç ziyaret etti

Mide kanaması geçiren Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken, Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Mustafa Cengiz'in operasyonunun devam ettiği ifade edilerek aşağıdaki görüşlere yer verildi: