Son dakika haberi: Karaköy'de 5 katlı metruk binada çökme! Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı

Son Dakika Haberleri.. Beyoğlu Karaköy'de 5 katlı metruk binada kısmi çökme meydana geldi. Olay paniğe neden olurken, çökme nedeniyle Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı. Öte yandan tramvay seferleri de askıya alındı.

Son dakika haberi: Karaköy'de 5 katlı metruk binada çökme! Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı

İstanbul Beyoğlu'nda 5 katlı metruk binada kısmi çökme meydana geldi. Binanın etrafı çökme riskine karşı şerit çekilerek kapatıldı. Olay sonrası yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Son dakika haberi: Karaköy'de 5 katlı metruk binada çökme! Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı - Resim : 1

Olay, Karaköy Kemeraltı Caddesi üzerinde saat 6.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tadilat aşamasındaki 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yola beton parçaları düştü.

Son dakika haberi: Karaköy'de 5 katlı metruk binada çökme! Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı - Resim : 2

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ile büyükşehir belediyesi yetkilileri sevk edildi. Binada yapılan incelemede kaldırıma düşen beton parçaları ve binada çökme riskine karşı şerit çekilerek Beşiktaş istikameti trafiğe kapatıldı. Tramvay seferleri ise çift yönlü olarak yapılamıyor.

Son dakika haberi: Karaköy'de 5 katlı metruk binada çökme! Beşiktaş yönü araç trafiğine kapatıldı - Resim : 3

Metro İstanbul hesabından yapılan açıklamada 'T1 Kabataş-Bağcılar hattımızda bölgede bulunan bir binanın yıkılma riski nedeniyle emniyet güçleri tarafından seferlerimiz Karaköy-Tophane arasında durdurulmuştur. T1 hattımız Bağcılar-Karaköy arasında hizmet vermektedir' denildi. Binada yetkililerin incelemesi sürüyor.