Serdar Ortaç'tan açıklama: Bana göre tek lider Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır

Sevgilisi Seçil Gür ile röportaj veren şarkıcı Serdar Ortaç yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Kredisini ödeyemediğini söyleyen Ortaç, "Koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat? deyip 8 ay ertelediler. Özel banka olsa donumu alırdı" dedi.

Serdar Ortaç'tan açıklama: Bana göre tek lider Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır

Türk Pop müziğinin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, Posta gazetesine verdiği röportaj sonrası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sevgilisi Seçil Gür ile Posta gazetesine konuşan Serdar Ortaç, özel hayatından siyasi görüşüne kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranlığını daha önce de dile getiren Serdar Ortaç'ın son yaptığı röportajdan dikkat çeken bölümler şöyle;

"Erdoğan'ın liderliğine de aşığım. Bana göre şu an tek lider Erdoğan'dır. 200 sene sonra bile Erdoğan'ın eserlerini takdir edecek." 

"Krediyi ödeyemedim ama..."

"Bana Tayyipçisin diyorlar. Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran atama aşığım. Ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Şu an tek lider Erdoğan’dır. Bunu deyince Tayyipçisin diyorlar, hayır. Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor.”

“En son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa donumu alırdı.”