Ünlü tiyatrocu Cahit Çağıran hayatını kaybetti

Ünlü tiyatrocu Cahit Çağıran hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda bulunan Cahit Çağıran için sanatçı dostları acil kan anonsunda bulunmuştu. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu Cahit Çağıran 61 yaşındaydı.

Ünlü tiyatrocu Cahit Çağıran hayatını kaybetti

Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu ve yönetmeni Cahit Çağıran hayatını kaybetti. Çağıran uzun süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Çağıran'ın naaşı bugün ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ankara Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Mustafa Kurt, usta tiyatro oyuncusu Cahir Çağıran'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bir mesaj yayımlayan Kurt, şu ifadeleri kullandı:

Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncumuz ve Türk tiyatrosunun değerli ismi Cahit Çağıran'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kıymetli oyuncumuza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.

Dostları sosyal medyadan paylaşımda bulundu

Zafer Algöz: Oyuncu kardeşim Cahit Çağıran’ı kaybettik...Ruhu şad olsun...Mekanın cennet olsun Cico

Orhan Aydın: Cahit Çağıran..ah kardeşim..ahhh.. toprağın çiçekler koksun...

Sumru Yavrucuk: Dönem arkadaşım Cahit Çağıran’ı kaybetmişiz. Başta eşi Serpil ve ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır dilerim. Alkışlarla arkadaşım.

Nasuh Bektaş: Tiyatro oyuncusu Cahit Çağıran hayatını kaybetti. Sevenlerine başsağlığı dilerim.

Cahit Çağıran kimdir?

Cahit Çağıran, 16 Nisan 1960 yılında doğdu. Genç yaşta başladığı tiyatro oyunculuğu uzun yıllar devam ettiren Cahit Çağıran son yıllarda yönetmen olarak da görev yapıyordu.

Serpil Çağıran ile evli olan Cahit Çağıran, Ankara Devlet Tiyatrosu'nun gelişiminde büyük bir rola sahip.