Son dakika haberleri: Okullar tatil edildi! Valiliklerden peş peşe açıklamalar

Son dakika haberleri: Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı kar yağışı, bazı illerde etkisini göstermeye başladı. Şiddetli kar yağışı sonrası bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Bazı valilikler kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiğini ve yolların açılması için çalışmalar başlatıldığını duyurdu.

Son dakika haberleri: Okullar tatil edildi! Valiliklerden peş peşe açıklamalar

Son dakika haberleri: Türkiye'nin bazı bölgelerinde kar yağışı etkili oluyor. Şiddetli kar yağışının ardından birçok ilçede okullara ara verildi. Valilik, şiddetli kar yağışının ardından peş peşe açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Uzmanlar kar yağışının artarak devam edeceğini belirtirken, valilikler peş peşe eğitme ara verildiği haberlerini duyurdu.

Bazı kentlerde gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Kar kalınlığı kent merkezinde 15, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştı.

Okullar tatil edildi

Van Büyükşehir Belediyesi, 600 personel ve 300 iş makinesi ile kapanan yolları açmak için çalışma başlattı.

Ekipler, trafiğin aksamaması için kent merkezinde aralıksız çalışıyor.

Van Valiliği de İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde taşıma kapsamındaki okulların bugün için tatil edildiğini duyurdu.

Taşıma dışı kapsamında kalan öğrenciler ise kar yağışının altında okula gitti.

Artvin'de de eğitime ara verildi

Artvin'in Borçka ve Murgul ilçelerindeki bazı okullarda, kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Borçka ilçesindeki Camili Yatılı Bölge Okulu ile Murgul ilçesindeki Damar köyünde eğitime bugün ara verildi.