Son dakika haberleri: Taksi şoförünün başına kaldırım taşıyla vurmuştu! İfadesinde her şeyi itiraf etti

Antalya'da, bindiği taksi şoförünün başına kaldırım taşıyla devalarca vuran saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan ifadesinde, bayıltmak ve parasını almak için taksi şoförünün başına taşla vurduğunu söyledi.

Son dakika haberleri: Taksi şoförünün başına kaldırım taşıyla vurmuştu! İfadesinde her şeyi itiraf etti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, taksi şoförü Mesut Dertli, taksisine müşteri gibi binen Hüseyin Şahin'in taşlı saldırısına uğrayarak yaralanmıştı. Olay sonrası tutuklanan saldırgan Şahin, ifadesinde taksi şoförünün başına neden taşla vurduğunu açıkladı.

TAŞLA ŞOFÖRÜN BAŞINA VURDU

İstediği yere gelince Şahin, bilinmeyen bir nedenle yanında getirdiği taşla taksi şoförü Dertli'nin başına vurdu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Kendini korumaya çalışan Dertli'ye, Şahin taşla vurmaya devam etti. Hüseyin Şahin kaçarken, saldırı taksinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SAĞ ELİ KIRILDI AMELİYATA ALINDI

Mesut Dertli, yaralı halde meslektaşları ile polisten yardım istedi. Sağlık ekiplerince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve burada ameliyata alınan Dertli'nin sağ elinde kırıklar olduğu, başından da ciddi derecede yaralandığı kaydedildi.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Dertli, ameliyat sonrası taburcu oldu. Polis ise Hüseyin Şahin'i kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Şahin, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Savcılık ifadesi sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Şahin, tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde bayıltarak parasını almak için taşla vurduğunu söylediği öğrenildi.