Son dakika! İstanbul'da 7 katlı otelde yangın paniği

Son dakika haberleri... İstanbul Pendik'te, 7 katlı bir otelde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, oteldekiler tahliye ediliyor. Pendik'teki otel yangınında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü

Son dakika! İstanbul'da 7 katlı otelde yangın paniği

Pendik’te 7 katlı otelin giriş katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren müdahalesiyle söndürülen yangında, 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 2 kişi yaralandı.

Son dakika! İstanbul'da 7 katlı otelde yangın paniği - Resim : 1

Pendik, Doğu Mahallesi, Erol Kaya Caddesi üzerindeki 7 katlı otelin girişinde saat 07.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm oteli sardı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Son dakika! İstanbul'da 7 katlı otelde yangın paniği - Resim : 2

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına merdiven aracıyla müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangında, 2 kişinin cansız bedenine ulaşlıldı.

Son dakika! İstanbul'da 7 katlı otelde yangın paniği - Resim : 3

Yangın nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.