İşte esrarengiz kazının sırrı! İlk kez tv100 ulaştı

Büyükçekmece'deki gizemli kazının sırrı çözüldü. Polisin, 21 Ocak’tan bu yana kayıp olan Murat Kartal adlı kişiyi aradığı ortaya çıktı. Kartal’ın uyuşturucu baronu bir aşiretin cinayet davasında yargılandığı ve intikam için öldürülüp gömüldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

İşte esrarengiz kazının sırrı! İlk kez tv100 ulaştı

Büyükçekmece’de polisin dün geceden bu yana başlattığı kazının sırrı çözüldü. Polisin 21 Ocak’tan bu yana kayıp olan Murat Kartal adlı kişiyi aradığı ortaya çıktı. Kartal’ın uyuşturucu baronu bir aşiretin ferdinin öldürüldüğü cinayet davasında yargılandığı ve geçtiğimiz günlerde tahliye olduğu belirlendi. Polis Kartal’ın intikam için öldürülüp gömüldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

Murat Kartal, 21 Ocak’tan bu yana kayıptı. Annesi polise oğlunun kaybolduğu yönünde başvuruda bulundu. Murat Kartal’ın bir cinayet olayında yargılandığı ve bir süre önce tahliye olduğu öğrenildi. Murat Kaya’nın kaybolması ile ilgili son görüştüğü 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların uyuşturucu baronu olan bir aşiretin üyeleri olduğu öğrenildi.

İntikam cinayeti mi?

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nün deneyimli dedektiflerinin olayı çok yönlü araştırdığı belirtildi. Polis, Murat Kartal’ın yargılandığı cinayet soruşturmasında adı geçen maktulün ailesinin fertleri tarafından tahliye olduktan sonra kaçırılıp öldürüldüğü ve cesedinin gömüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

Telefonunun son sinyal verdiği bölgede kazı yapılıyor

Murat Kartal’ın cep telefonunun en son Büyükçekmece’de kazı yapılan bölgede sinyal verdiği belirtildi. Polis bölgede kazı çalışmalarını sürdürüyor.