Flaş! İşte 'Tosuncuk'un ilk ifadesi

'Ben de mağdur oldum' diyerek 3 yılın ardından Türk yargısına teslim olan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'ye getirildi. Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesinde, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" dediği öne sürüldü. Mehmet Aydın'ın avukatı ise o iddiaları yalanladı.

Flaş! İşte 'Tosuncuk'un ilk ifadesi

"Tosuncuk" lakabıyla tanınan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, 3 yılın ardından 'Ben de mağdur oldum' diyerek Türk yargısına teslim oldu. İlk ifadesinde borçlarını ödeyeceğini söylediği öğrenilen Aydın, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Aydın'ın borcu kadar alacakları da olduğu, borcunun büyük bir bölümünü ödediğini söylediği öğrenildi.

TRT Haber'de yer alan bilgiye göre 'Tosuncuk', Brezilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdi.

Mehmet Aydın'ın "Neden teslim oldun?" sorusuna da çok zorlandığı, ailesiyle sorun yaşadığı, ayrılık noktasına geldiği, yurt dışında çevresinde de zorluklar çıkarıldığı yanıtını verdiği öğrenildi.

Avukatı yalanladı

Resmi ifade işlemlerinin henüz başlamadığı bildirilen Mehmet Aydın'ın avukatları, aile baskısı nedeniyle teslim olduğu iddiaları yalanladı. 

Aydın'ın avukatı Fatih Kuş, müvekkilinin henüz ifade vermediğini söyleyerek, "İfadesinde hepsine açıklık getirecek zaten. Sonrasında basın açıklaması yapacağız" diye konuştu.