Son dakika | İstifa ettiğini açıklamıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ikna edildi! O göreve devam edecek

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Ali Koç’un ikna edildiğini açıkladı. 18 kulübün başkanlık görevine devam etmesi yönünde onay verdiği Koç, görevine kaldığı yerden sürdürecek.

Son dakika | İstifa ettiğini açıklamıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ikna edildi! O göreve devam edecek

Kulüpler Birliği Vakfı, Maslak'ta bulunan merkezinde toplandı. Toplantı ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Ali Koç'un talebinin kabul edilmediğini ve Koç'un görevine devam edeceğini kaydetti.

YILDIRIM: "ALİ BEY'İN AYRILMA TALEBİNİ KABUL ETMEDİK"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım şunları söyledi:

“Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi" dedi.

 "BİZİ DİNLEYEN BİR FEDERASYON İSTİYORUZ"

Yüksel Yıldırım, TFF yönetiminin de değişmesi gerektiğini savunarak "Toplantıda konuşulan konulardan birisi de TFF'nin artık görevini yapamadığıyla ilgiliydi. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu olur, o konuşulur. Bizi dinleyen bir federasyon istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FATİH SARAÇ: "YENİ BİR BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİNİN GEREKLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise, "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TRABZONSPOR DA ALİ KOÇ'UN DÖNÜŞÜNE ONAY VERDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Trabzonspor Kulübü, Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığına geri dönmesine onay veren 18.kulüp oldu.  

Çaykur Rizespor'un da onay vermesiyle Koç'u destekleyen takım sayısı 19'a yükseldi. Sadece Galatasaray Kulübü görüş bildirmedi.