Son dakika! Kabataş'ta tramvay kazası

Kabataş'ta meydana gelen tramvay kazasında dört kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken tramvay seferlerinde de aksama yaşandı.

Son dakika! Kabataş'ta tramvay kazası

Kabataş'ta tramvayın rayından çıkması sonucu yaşanan kazada dört kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay nedeniyle tramvay seferlerinde de aksama yaşandığı bildirildi. Vatman'ın ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü kaydedildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız olay yerinde yaptığı incelemeler sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ali Yıldız, “Can kaybının olmaması içimizi ferahlattı. Yaralılar da hafif yaralı. Toplu taşımadaki bu kazaların olmaması için yoğun bir gayret göstermek gerekiyor” dedi.

Yıldız, “Hepimize geçmiş olsun diyorum. Beyoğlu-Kabataş-Fındıklı Durağı’nda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bölgede ve hareket halindeydim. Hızlı bir şekilde ekiplerimizi buraya yönlendirdim. Hafif yaralılar var. 4 yaralının olduğu ifade edildi. Beyoğlu Belediyesi ekiplerimiz; tıbbi yardım, sağlık ve ambulans anlamında hemen olay yerine intikal etti. Şu anda bir can kaybı yok. İBB ekipleri de gerekli teknik çalışmayı şu anda yapıyorlar. Tabii ki üzüntü verici. Can kaybının olmaması içimizi ferahlattı. Yaralılar da hafif yaralı. Toplu taşımadaki bu kazaların olmaması için yoğun bir gayret göstermek gerekiyor” şeklinde konuştu.

Son dakika! Kabataş'ta tramvay kazası - Resim : 1