Son dakika: KAP açıklaması geldi! Fenerbahçe, Arda Güler'in bonservisini açıkladı!

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada Arda Güler'in transferi için Real Madrid'in 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus ödeyeceği bildirildi. Ayrıca sarı lacivertlilerin Arda'nın bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacağı belirtildi.

Son dakika: KAP açıklaması geldi! Fenerbahçe, Arda Güler'in bonservisini açıkladı!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanyol ekibi Real Madrid'e transfer oldu. Sarı lacivertliler, transferin mali detaylarına ilişkin olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimde bulundu.

Son dakika: KAP açıklaması geldi! Fenerbahçe, Arda Güler'in bonservisini açıkladı! - Resim : 1

Buna göre Real Madrid, Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis ve futbolcunun performansına bağlı olarak 10 milyon euro bonus ödeyecek. Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si sarı lacivertlilere ödenecek.

KAP AÇIKLAMASI

Sarı lacivertli kulüpten transferin detayına ilişkin KAP'a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."