Son dakika! Muharrem İnce adaylıktan çekildi! "Kaybetmenin suçunu bana atacaklar"

Son dakika haberi: Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce yaptığı açıklamada, "Bunu memleketim için yapıyorum. Saraydan para aldı, çekilemez diyenlere sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, montajlardan korktuğum falan yok" dedi. Türkiye için üçüncü bir seçenek önerdiğini ancak başarılı olamadıklarını belirten İnce, "Bahaneleri kalmasın yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Muharrem İnce adaylıktan çekildi! "Kaybetmenin suçunu bana atacaklar"

Muharrem İnce, hakkında yapılan paylaşımlar ve 'adaylıktan çekilebilir' iddiaları sonrası cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

İnce'nin açıklamalarından satır başları:

Sahte dekontlar, İsrailli sitelerden alıyor görüntüyü, benim kelleyi koyuyor, bunu FETÖ'cüler yapıyor. Türkiye'de de muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Böylesi iftira furyasını Cumhuriyet tarihi boyunca kimse görmedi. Bunlar olurken savcılar, gazeteciler buna değinmediler. 45 gündür itibar suikastı yapılıyor.

"İTİBARIMI KORUYAMADILAR"

Alıyorlar bir cinsel içerik sitesinden bir şey yayınlıyorlar, Emniyet bulmuyor. Gazeteci Muharrem İnce'ye iftira atılıyor, yazmıyor. Özel hayatın gizliliği diyor. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar FETÖ'cülerin ortağıdır. Benim böyle görüntülerimin olmuş olması lazım özel hayatın gizliliği olması için. Geçmişte yaşananlarda o görüntüler vardı, gizlice çekilmişti. 

Benim böyle görüntülerim yok. Bu özel hayat falan değil, iftira. Yazıyor gazetecinin bir tanesi; gerçek ya da mojtaj. Yazamazsın. Çünkü gerçek değil.

Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Bir Cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet. Bu ülkenin savcıları, medyası, emniyeti benim itibarımı korumakla görevlidir. Alenen iftira. 5 milyon dolarlık dekont. Yazıyor geçiyor adam. Nerede bu savcılar? Neredesiniz siz?

"HER GÜN BİR İFTİRA VAR"

Pazar günü, bankadan 10 milyon lira havale yapıyorlar. Oğlumun üzerine 350 milyon dolar. 8 milyar doların üzerine kadar çıktılar. Devlette yok o kadar para. Bu kadar itibar suikastı yapılırken savcıların ortaya çıkmamasını anlayabilmiş değilim.

Ben kamyoncu Şerif'in oğlu fizik öğretmeni Muharrem İnce olarak yaşadım. Benden başka mal varlığını açıklayan kimse yok. Ben açıklıyorum, bana çamur atıyorlar. Her şey ortada.

Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yurt dışından saldırıyor, bir yandan PKK'lılar saldırıyor. Döne döne vuruştum bunlarla. Hergün bir iftira var. Bu kadar dayanıklı olduğumu bende bilmiyordum.

Pazar günü seçime gidiyoruz. Memleket Partisi bu ülkenin geleceği için önemlidir. Mutlaka o mecliste olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki 77 Saadetli DEVA'lı Gelecekli var. Birde AK Parti var.

"ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM"

Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. 'Saraydan para aldı, çekilemez' diyenlere sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, montajlardan korktuğum falan yok.

"KAYBETTİKLERİNDE SUÇU BİZE ATACAKLAR"

Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim, bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.''

MİTİNGLER İPTAL EDİLMİŞTİ

Dün Memleket Partisi'nin Manisa ve İzmir'de düzenlemeyi planladığı mitingler ertelenmişti.

Partiden yapılan açıklamada, İnce'nin rahatsızlığı nedeniyle yapılamadığı duyurulmuştu.

Daha sonra sosyal medyadan bir açıklama yapan İnce, FETÖ tarafından sahte dekont ve kasetlerle hakkında bir algı operasyonu yapıldığını söylemişti.