Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Büşra Hemşire paylaşımı

Son dakika... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden cinsel saldırı tehdidinde bulunulan Büşra Hemşire ile ilgili bir paylaşım yaptı. Koca paylaşımında "Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin" dedi.

Son dakika...  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Büşra Hemşire paylaşımı

Bakan Koca paylaşımında "Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, “Başkanım bana bir tabak aşure gönderebilir misiniz teşekkür ederim” paylaşımıyla aşure istemişti.

S. Kaan Altınok isimli bir kullanıcı ise Mansur Yavaş’ın tweetini alıntılayarak “Sevgili kızın Büşra'yi hoplatıcaz yakında. @fahrettinkoca bu kadının iş feshini sonlandırın hemen. Yoksa başka birisi başka yerini sonlandırır bunun başına iş alırsın” diye yazmıştı.