Seçim sonrası YSK Başkanı Yener'den ilk açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonrası ilk açıklamalarda bulundu. Yener, "Kurumumuza yansıyan olumsuz durum söz konusu olmadı. İtirazlar da değerlendirilmiş ilgili kurullara gönderilmiştir. Seçmenlerimize, adaylarımıza, temsilcilere, partilere, YSK'nın üyelerine, personelimize, sandıklarda görevlilere teşekkür ederiz." dedi.

Seçim sonrası YSK Başkanı Yener'den ilk açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, açıklamalarda bulundu.

Yener'in açıklamaları:

Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oy verme süreci sona ermiştir. Kurulumuza şu ana kadar yansıyan ve oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır. Sürat içinde kurulumuza gelen itirazlar da değerlendirilmiş, ilgili il ve ilçe seçim kurullarına gönderilmiştir. Seçimlere sağduyu ile katılım gösteren seçmenlerimize, cumhurbaşkanı adaylarımıza, temsilcilerimize, siyasi partilere, YSK'nın değerli üyelerine ve kurulumuzdaki siyasi parti temsilcilerine, kurulumuzun merkez teşkilatında görevli olan personelimize, il ilçe seçim kurulu başkanlıklarımıza, sandıklarda görev alan tüm görevlilere ve bu süreçte bizimle birlikte olan ilgili bakanlıklarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, güvenlik görevlilerimize ve süreci baştan beri bizimle takip eden siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçimlerin Türk milletine ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum.

YAYIN YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK?

Yayın yasağıyla ilgili de açıklama yapan Yener, "Birazdan kurul gündemine alıp, değerlendireceğiz. Sizlere bilgi vereceğiz." dedi.